top of page
  • Writer's pictureSparky

Asiakastarina | Sparky suuryrityksen muutosjohtamisen työkalunaUuden organisaation rakentaminen useamman yksikön liittyessä toisiinsa on aina hektistä ja käynnissä on paljon asioita samanaikaisesti. Helppokäyttöinen Sparky-työkalumme oli mukana tukemassa erään suuren organisaation alkutaipaleella osaa tiimeistä. Sparky ja sitä tukevat valmennukset auttoivat osaltaan avaamaan silmiä muutostilanteessa ja tuomaan työhyvinvointiin sekä henkilöstön suorituskyvyn tilaan liittyvän keskustelufoorumin. 

 

Organisaation kehittämispäällikkö kertoi Sparkyn osoittaneen heille muun muassa pysähtymisen merkityksen: 


“Olipa asia mikä vain, välillä on tärkeää pysähtyä tarkastelemaan asioita yhdessä. Sparky toi tähän työhyvinvoinnin ja suorituskyvyn näkökulman. Matkan varrella huomasimme myös, että Sparky on hyvin demokraattinen. Vaikka olisin hiljainen ja en osallistuisi tiimissäni aktiivisesti keskusteluun, olen kuitenkin näkymässä mukana. Ja Sparky tekee asioita näkyväksi myös minulle itselleni. Se huomioi kaikki.” 

Yrityksen eräs esihenkilö kertoi Sparkyn nostaneen lisäksi esiin keskustelukulttuurin merkityksen ja sen tilan eri tiimeissä. Organisaatiossa on pysähdytty ajattelemaan sitä, käydäänkö tiimissä riittävästi yhteisiä keskusteluja. 

 

“Sparky on muutakin kuin työhyvinvoinnin työkalu, se on työkalu muutosjohtamiseen.”

Muutoksissa käydään läpi erilaisia vaiheita ja johtamisen kannalta on tärkeää pystyä havainnoimaan sitä, miten muutos etenee ja missä vaiheessa kukin henkilö tai tiimi muutoksessa on menossa.  

 

Sparky piti organisaatiomuutoksen keskellä tästä huolen, antaen reaaliaikaista tietoa, jolloin jokaista työyhteisön jäsentä voitiin tukea oikealla tavalla muutoksen eri vaiheissa.


“Sparkyn käyttö on avannut silmiä ja tehnyt näkyväksi kulttuuriamme sekä sitä, missä kohtaa muutosta elämme. Sparky on todellinen aarreaitta.” 

 

Haluaisitko kokeilla ainutlaatuista Sparky®-sovellusta tueksi itsensä ja tiimin johtamiseen?


Saat apua Sparkysta muun muassa kun tavoitteenasi on:

●  uupuvien yksilöiden tunnistaminen ajoissa,

●  työpäiväkokemuksen tekeminen näkyväksi,

●  yksilöllisempi vuorovaikutus tiimin kesken,

●  esihenkilöiden auttaminen vuorovaikutuksen johtamisessa,

●  tiimin motivoitumisen tukeminen ja suorituskyvyn parantaminen,

●  psykologisesti turvallisen yrityskulttuurin luominen ja kannattavuuden parantaminen.


Lue lisää Sparkysta täällä ja varaa ilmainen tapaaminen kanssamme.


Mikäli haluatte kokeilla Sparkya testitunnuksilla, voit myös soittaa suoraan tai laittaa viestiä Veeralle tai Vernerille:


Veera Orava, valmennus & asiakkaat, 050 355 7881, veera@sparky.fi

Verneri Wirenius, bisnespsykologi, 040 821 4824, verneri@sparky.fi


Comments


bottom of page