top of page

Sparky on työkalu työarkeen. Se on valmentaja yksilön taskussa ja reaaliaikainen näkymä tiimin työhyvinvointiin ja suorituskykyyn.

Sparkyn oppimisympäristöt tukevat tiedon hyödyntämistä ja ohjaavat oikeanlaiseen toimintaan yksilö-, tiimi- ja esihenkilötasolla. 

 

"Tämä on työkalu, jota käytettäessä ei tarvitse keksiä mitä sillä tehdään."

- Sari Vainikkala, Head of Employee Wellbeing, People & Culture, ISS Finland.

Sparky App
Valmentaja taskussasi

Sparky App on henkilökohtainen itsetuntemuksen oppimisympäristö oman työhyvinvoinnin ja suorituskyvyn kehittämiseksi. 

Se tuo käyttäjän itsensä äärelle, tekee olennaisen näkyväksi, kasvattaa itsetuntemusta, ohjaa arvioimaan ja oivalluttaa, sekä auttaa toimimaan. Helposti, luotettavasti ja ketterästi.

"Sparky pysäyttää ja ohjaa toimimaan. Auttaa siis minua tuntemaan itseäni ja toimimaan tiimini parhaaksi." Sparkyn käyttäjä 

sparky_app.jpg

Arvioi, seuraa trendiä ja reflektoi.

sparky_web.jpg

Tarkastele, keskustele ja päätä toimenpiteistä – yhdessä.

Sparky Web
Yhdessä enemmän

Sparky web on tiimin ja esihenkilön yhteinen oppimisympäristö. Se auttaa näkemään ja ymmärtämään työhyvinvoinnin ja suorituskyvyn kokonaiskuvan, luo yhteisen kielen, kehittää vuorovaikutusta ja kasvattaa yhdessäohjautuvuutta. Tiimi ja esihenkilö saavat reaaliaikaisen kuvan siitä, miten heillä työyhteisönä menee, mistä pitää keskustella yhdessä ja mitä asioille tulee tehdä. Samalla organisaation johto saa reaaliaikaisen näkymän tärkeimmän resurssinsa tilasta.
 

"Sparky mahdollistaa sen, että työhyvinvoinnista huolehtiminen ei enää jää puheen tasolle." Sparkyn käyttäjä 

bottom of page